tirsdag, desember 26, 2006

Stakkars meg!

Ja, så var pakkene åpna


Og julenissen har vært på besøk sammen med Snøhvit. Har fundert litt på koblingen mellom sistnevnte og Nissen, men er ikke i stand til å finne'n.


Uansett - julegodteposer gjør alltid suksess hos barn. Selv om posene her inneholder noe annet enn de stakkars mandarinene jeg synes å huske at posene jeg har fått gjennom min karriere inneholdt...

På julaften hadde vi besøk av Jorunn og Silje, noe som var trivelig helt til Jorunn vant i Setlers.


Men oi - jeg har nesten glemt overskrifta! Det er jo synd på meg! Og det er fordi - eller - først må jeg fortelle om da vi skulle sette sammen pepperkakehuset som var sendt fra Norge


Det kom i tusen biter, noe ungene ikke syntes var noen gyldig grunn for å spise det uten å lime det sammen først. Så Far i huset skred til verket med ivrige tilrop som "Du er en mester til å lime pepperkakehus pappa!" o.l. Og selv om huset aldri fikk mer enn tre vegger, ble det da til slutt ganske brukbart - selv om taket tar inn vann og døra har kikkehull...


Ja, ja - selv om dette var en forholdsvis krevende situasjon, synes jeg at det gikk etter forholdene bra, og resultatet svarer egentlig ikke til dette innleggets overskrift. Nei - det er synd på meg skjønner dere, fordi vi har lånt oss to hester.


Ja det er jo ikke akkurat det at vi har fått lånt to hester som er så ille - men da jeg skulle ta dem ut i dag, så hadde de fått issvuller under hovene i natt - det var nemlig 30 minusgrader her. Så skulle jeg prøve å få bort isen... Det gikk på et vis med frambena på den ene hesten. Den hvite, som er den minst redde. Men den røde - den fikk jeg ikke fanga en gang. Og etter utallige forsøk, ble den irritert og sparka meg! Tenk - meg!

Da gikk jeg til han som pleier å stelle disse hestene, for å hente en lasso. Men da jeg kom dit, så bestemte hunden hans seg for at i dag så likte han meg ikke... Dermed bet han meg - hardt. Det var ikke noe kult. Og alt dette etter at jeg hadde vært på do tre ganger i natt for å... Ja, det kan forresten være det samme, men jeg kasta ikke opp - selv om det som skulle ut kom fort...

Så nå ligger jeg her da, og må egentlig på do, men orker ikke å gå på mitt slitne, støle bein... Stakkars meg... Og ingen bryr seg - Ragnhild vil bare være ute å ri, og Kjersti lager mat - Kjempestakkars meg!



Gjermund

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars deg, broder...

Kan det være "smultringen" du har anlagt som har gjort deg så skummel og upopulær i dyreriket?

Jeg ønsker husbonden god bedring på alle vis, og håper uflaksen tar slutt snart

Jostein

Anonym sa...

huff,huff....stakkar mann!
Kommer snart på Setlers igjen...må jo bevise at det ikke var nybegynner flaks...eller juks!;-)
Ser dere i morgen!:-)

Anonym sa...

Stakkar deg Gjermund...

Hehe.

Anonym sa...

Tror du synes nok synd på deg selv, så jeg gidder ikke vise medlidenhet. Fine hester. Har jeg rett når jeg tipper Ragnhild er helt i skyene nå eller?

Skal lære deg litt dyrepsykologi jeg, så du passer bedre neste gang. Sikkert til pass for deg;o)

Anonym sa...

Like godt å bli ferdig med prøvelsene først som sist. ALT blir som barnemat etter dette. Forresten: Er det huset deres i bakgrunnen på det siste bildet?

Anonym sa...

Heii alle sammen i mongolia=)
stakkar deg Gjermund..
Håper du ikke vil skade deg mer på en stund nå da=)
Jeg ønsker deg God bedring!!
Jeg håper dere får ei kjempe fin Jule høytid og et fredfylt 2007=)
Jeg savner dere<3
Jeg ønsker guds velsignelse over dere<3
Juleklem fra Janne=)

Andreas sa...

Godt nyttår til dere alle! (Både stakkars og glad!)