tirsdag, februar 13, 2007

Endelig syk!

Vi har hatt en ny runde igjen med oppkast og sykdom. Det vil si at barna har kasta opp og vært syke - alle så nær som Ola. Han har gått fri. Det har vi skjønt at ikke er så veldig kult - man får nemlig Coca cola og Eplejuice i Mongolia når man er syk og begynner å kaste opp. Derfor stod gleden høyt i taket i dag, da Ola oppdaga at han hadde begynt å få feber - og jammen klarte han ikke å kjenne en anelse kvalme når han konsentrerte seg skikkelig. Dermed ble det Coca cola på ham også...


Det er ikke småtterier, som dere ser - hele 1,25 liter Coca cola for seg selv - det er god betaling for litt sykdom! Men så har han gått å venta i over en uke på å bli syk så han også skulle få.

Gjermund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så søt du er, Ola! Men hvis du drikker hele den flaska for deg selv, kan det jo faktisk hende at du blir syk også... "Så kan han ligge der å spy og bli til spott han også." (Jer 48,26 b)... Ikke drikk så mye at du spyr, Ola! Da kan det hende søsknene dine gjør narr av deg, og det er ikke gøy! Glad i deg, Ola, og alle dere andre syke i familien:)

Klem fra Siri

Anonym sa...

Håper du ikke blir sånn SKIKKELIG syk da Ola, bare akkurat nok til å beholde colaen!Du får kjenne GODT etter noen dager at du trenger den til å "bremse" sykdommen, men du må prøve å bli fort frisk:)Kjempeklem fra meg gutten min!!! Hils de andre

Anonym sa...

Jeg kan vel bare innrømme at jeg kjenner meg rimelig godt igjen i den situsajonen! Har lang ærfaring i frivillig-hypokonderfaget. Stå på Ola. Bruk lue mens du ligger i senga hvis du har lyst til å lure mamma til å tro at du har feber. Men husk å ta den av før mamma kommer da! Lykke til! Må sukker og koffeininntaket øke med åra;)God bedring til alle de syke.

Anonym sa...

Jeg VAR den av oss to søstrene som IKKE VAR syk. D VAR ille. Fikk IKKE Cola jeg heller uten å måtte skrike ganske mye først. D VAR og jeg synes fortsatt at d ER urettferdig. (Min søster var veldig mye syk = mye Cola. Frembringer dårlig "vibber" på flere plan).
Må man være SYK for å få Cola...
Hallo, hvor er logikken??? Som voksen så gir jeg "poden" Cola som forebyggende "medisin" å jeg. Selvsagt i moderate mengder, fornuftig som jeg er ;-)
Alle mine tanker Ola, jeg tror kanskje jeg kjenner følelsen din; ikke god.
Go' bedring Mongolia, savne dokk MY
Oddvei
P.S. Tok ironien??? da Gjermund. D.S.

Anonym sa...

Det var da jammen meg mye sykdom da gitt, nesten så halvparten av bloggen inneholder en eller annen form for basilusker! Ønsker dere alle gooood bedring, og ingen sykdom under tsagan sar...for da skal vi komme oss ut på tur (ikke sant?).
Bare send Ola over til meg når han ikke har lyst å være syk, men har lyst på cola alikevel!:-)