torsdag, februar 15, 2007

Hva, Jå, What?

Ja - man kan stille seg spørsmålet av og til. Hva gjør vi her? Som dere kanskje legger merke til, er navnet på bloggen forandret. Fordi jeg ikke følte jeg kunne stå inne for tittelen "bonde" lenger. Det innebærer imidlertid at jeg må gjøre foreta en nyorientering for finne ut hva jeg egentlig er nå. Det kunne jo vært enkelt å si at jeg er "misjonær" - siden det faktisk er det jeg skulle vært - men det er bare sånn at det på ingen måte føles slik ut!

Det er så mange ting man gjør (og ikke gjør) og sier (eller kanskje heller ikke sier) som skulle være nok til å handle returbilletten med det samme. Likevel er jeg altså her. Forstå det den som kan.


Noen ganger tenker jeg at det er for å ta vare på de riktige "soldatene" vi er her... Trur de gjør mer nytte for seg de enn jeg...

Gjermund

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er nok ikke alle som trives like godt som godgutten i store sko! Men de gjør vel sitt til at vi ikke springer så alt for raskt.:)

Anonym sa...

Det er som det skal være uansett hvor i verden man bor. Noen herlige unger dere har. Og Ola - du er jammen blitt helt lik mattis når han var på din alder. Mamma din er tanta hans.Klem fra Anbjørg. Bare vær dere selv alle sammen, så tror jeg dere når inn til de dere måter.

Anonym sa...

Ja nå er det på plass med litt slektshistoreie her. Kjersti er da søskenbarnet til Mattis. Så nå tror dere ikke jeg er helt på jordet håper jeg.
Håper dere har det fint idag. Her er det nesten vår igjen, Både sol og regn. Skulle gjerne hatt sol og snø.Eyvind har satt potetene på kok no. Han vil ha middag for da blir det fastelavensboller etterpå.
Søndagshilsen fra Straumgjerde.