fredag, februar 01, 2008

En severdighet

Tidene skifter fort. Fra aa vaere klar over mine begrensinger som menneske, er jeg naa blitt gjort klar over at jeg er helt spesiell. Eller vi. Eller kanskje egentlig bare Kjersti. Vi har nemlig fem unger! Uansett hvor vi gaar her i denne byen, saa stopper folk oss, teller ungene, snakker fort og uforstaaelig sammen og peker. Og de vil gjerne holde noen av dem. Eller ta paa dem. Eller snakke engelsk med oss. Jeg mener; det er koselig aa greit det altsaa - av og til. Jeg er stolt av barna vaare, men det faar vaere maate paa!

Jeg lurer paa hvor mange ganger de siste tre dagene folk vi moeter har spurt om alle fem er vaare. Jeg mener - to utlendinger sammen med fem utlendingbarn...? 2+2 boer vaere fire i Thailand ogsaa, ikke sant? Og alle - uten unntak - spoer hvor mange av dem som er tvillinger. "The three boys, are they twins?" Et spoersmaal jeg er litt lei av aa svare paa. Og oppfoelgingsspoersmaalet; "All of them - nine months!?!" Gaar det an. Jeg kom for aa faa litt ferie, ogsaa foeles det som om jeg hadde kunnet finansiere hele turen om jeg tok betalt for aa vise oss frem.

Det er litt slitsomt. Ellers er det bare bra med oss. Skjoenner jo i grunnen at de synes det er kult med en haug med unger som trasker rundt i gatene dems da - har nesten ikke sett en eneste unge her ennaa, som er yngre enn skolealder. Knapt nok noen av det slaget.

Gjermund

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha..dette høres velkjent. Jeg kunne nok betalt for masse "moro" for dere som små, om folk hadde "vett"...Prisen på den glaninga vi opplevde til stadighet burde vært HØY, og DET var her i Norge :)
KOS dere...klem fra farmor

Anonym sa...

Så flott da. Har nettopp begynt en oppgave om gudsbilde og selvbilde der jeg har skrevet at konsentrert oppmerksomhet(bl.a) i tidlig alder vil gi et godt selvbilde!! Vis dem frem og la dem virkelig forstå at de er unike og elskverdige!!!Og de vil bli harmoniske barn med et godt selvbilde og forhåpentligvis et godt gudsbilde! Så enkelt???
Kos dere og jeg unner dere dette.
Klem fra mor og far og Ingebrikt(ligger i influensa)