torsdag, april 05, 2007

Neida - jeg har det helt fint!

Ingen skal behøve å synes synd på meg, jeg er en stor og sterk mann som absolutt ikke trenger noen medfølelse... Og det gikk bra, jeg bare vrei foten min litt...


Så nå sitter jeg her da - og kan desverre ikke kommanderes verken hit eller dit! Det er vel det som er bonusen ved slike triste sportsresultater. For jeg har faktisk gymma! Men nå har jeg altså slutta med det igjen...

Gjermund

4 kommentarer:

Sonja sa...

Hehe...lurer på om det er noe som ligger til familien...kjepper i treningshjula mener jeg. Men jeg har faktisk fortsatt litt igjen, bare spør Jonny..;)

Anonym sa...

Jaså du det passer deg vel fint det, at ingen kan komandere deg hverken hit eller dit...Tror kanskje (gift med faren din) jeg synes mer synd på Kjersti jeg ;) Er det en form for skippertakmetoden som skaper disse problemene eller?
Neida skal ikke være ekkel jeg, god bedring med både skade OG trening. Har ikke tid til sånt nå som du snart skal ut å reise!

Sonja sa...

Gratulér veslegutten min med 4 år i dag! Hipp hipp - heisan - hurra!

Du må ikke vokse alt for mye før du kommer og hilser på oss her i Norge igjen da Håvard! Gleder meg masse til jeg får se både deg og de andre flotte søskna dine, og mamma og pappa:) Masse klemmer fra tante Sonja!

Anonym sa...

Sporting er farlig...