søndag, april 29, 2007

Registrert

Nå er jeg registrert hos politiet i Kunming. Det betyr at jeg har lov til å oppholde meg her nå. Slike ting er vi jo ikke vandt til, for å si det slik.


Ikke forstår jeg hvorfor de er så nøye på slikt, det er vel fordi de tenker litt anderledes enn oss...

Det er mange ting vi ikke er vandt til har jeg funnet ut. Som andre synes er helt normalt. Og hva er egentlig mest normalt - det som 4,5 millioner nordmenn er vandt til, eller det som 1 milliard kinesere er vandt til? Jeg bare spør.
Så kan jeg jo vise bilde av et imponerende byggverk jeg har sett.


Her har jeg gått - kult ikke sant?
Da jeg var liten, var den kinesiske mur en sånn ting som lå "utenfor min horisont". Ganske merkelig å være der i grunnen.

Gjermund

7 kommentarer:

Anonym sa...

Litt sprøtt å få oppleve slikt?! Det er kjekt å få være misjonær! Opplever mye en ellers ikke ville vært i nærheten av ellers..

Men det er klart.. Å besøke en misjonær kan jo også by på mange flotte opplevelser! Som en ellers ikke ville fått, for å si det slik...

Anonym sa...

Så spennende!!! Ble litt misunnelig jeg gitt ;) Erstad'n

Mari Johanne sa...

hehe, det med politiet måtte vi gjøre og! :) Hvor lenge skal du være i kunming?? Håper du får en fin tid i en fin by! :)
Mari

Andreas sa...

Konge at du får oppdatert bloggen mens du er på tur Gjermund!

Traff ellers Kjersti og Sondre på Fjellhaug her om dagen. Kjekt å se dem igjen! Håper du hilser på når du er innom. :)

A.

Anonym sa...

Godt å se at dere klarer dere bra! Igrunnen VELDIG godt for ei mor, som enda ser på disse stedene på samme måte som du tidligere gjorde. Kos dere så mye dere kan mens dere har muligheten!(MEN vær forsiktig....:) )

Gjermund sa...

Kjære, kjære Gjermund.

Nå synes jeg du har vært lenge borte. Jeg både savner deg og trenger deg! Hvordan skal jeg klare å ordne opp i sånne papirgreier f.eks? Jeg klarte å ringe banken og spørre etter ny kode i dag da (for den hadde jeg glemt etter å ikke ha brukt den i 7 mnd), så etter noen dager har jeg kanskje noen penger.... Men foreldre er gode å ha! Så ikke bekymre deg. Men de der pinkodene og telefonnummera har ikke kommet.... Hva gjør jeg da? Jeg griner og savner deg litt nå, altså. Men jeg håper du har det bra og at kurset er interessant. Gleder meg iallfall til du kommer til Norge og det går an å snakkes på telefon! Ellers har vi det bra. Ragnhild ble godt mottatt på skolen, og vi har treft mange folk og føler oss velkommen hjem. Den vesle i magen har det også bra, -vi var på kontroll i dag. Ola og Håvard har kost seg med å kjøre møkk og og det var visst flott for Ola å få være sammen med bestefar i fjøset! Sondre synes det er veldig moro med den lille kusina si!
Jeg elsker deg, Gjermund!
(Ble du flau nå?)
Vennlig hilsen Kjersti

Kirsten sa...

Hei!!
Savner dere nå!!:)
Gleder meg SKREKKELIG til dere kommer hjem!!:) Tenk nå har jeg snart bursdag:D
Hurra!!