mandag, september 17, 2007

Besøk

Nå har vi fått besøk av storebroren min. Det er jo ganske morsomt. Jeg reiste ned til Ulaanbaatar på fredag, og hadde en heller slitsom natt med oppkast og andre vidreverdigheter før jeg henta ham - men ikke all bagasjan hans, for litt av den ble igjen i Russland - på flyplassen klokka mellom seks og sju på lørdagsmorgenen.
Da vi skulle gå ut i bilen og kjøre inn til Ulaanbaatar, møtte vi et par jenter fra Frankrike som kom med samme fly som Torstein og som hadde mista all bagasjen sin. De trengte skyss til byen, så vi tok dem med. På tur til Ulaanbaatar fant vi ut at de bare skulle reise på måfå i Mongolia i en og en halv måned, og at de ikke visste hvor de skulle starte eller noe. Så jeg foreslo at de skulle bli med oss til Darkhan og ta utgangspunkt i den byen. Det gjorde de. Ganske moro i grunnen. Må si jeg synes de er litt tøffe.

Vi har fått meldinger om at det har gått veldig bra med dem som var i Hovd. Det meste har visst lagt seg godt til rette for dem, og vi tror det er bønnesvar. Nå er det bygninger og boenheter der borte som er utfordringen for oss. Vi håper det også legger seg til rette for oss ganske snart. Det begynner å haste litt om vi skal ha håp om å komme oss bortover i løpet av neste sommer!

Sigrid begynner å bli større, og er mer bevisst på at hun er minst og derfor skal bæres mest...

Ganske sjarmerende, ikke sant? Hun er 3 og en halv måneder nå.

Gjermund

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Sigrid er kjempesøt:) Skal sende dere noen bilder til jul sånn at dere får se vesle Maja. Kjekt å lese om dere og kjekt å se bilder. Høres ut som dere trives og det er godt å høre. Det var noen glade unger på "afrika" bildene ivertfall! Hils til alle.
Klæm fra Lene

Anonym sa...

SÅ NYDELIG Sigrid er! Får bare så lyst til å reise en tur og klemme henne og alle dere andre. Kjempekoselig at Torstein er kommet, det er nok stor stas til store og små. Skal bli spennende å følge med i utviklingen av Hovd.I dag ble vi minnet om at vi skal kaste alle bekymringer på Herren for Han har omsorg for oss! Gud er bare god Han vil det beste for oss. Gud velsigne dere! Kjærlig hilsen mor

Anonym sa...

Joda det ser ut som dette er ei bevisst lita frøken, så pass opp så hun ikke sjarmerer dere i senk!:) SKJØNN ser hun ut, tror nok jeg også kunne smelte...?:)
Håper bagasjen kommer etter snart, og at dere får en flott (frisk) tid isammen alle sammen.
GODKLEM til alle de SKJØNNE godungene, og de flotte voksne fra ei STOLT farmor

Elisabeth og Jostein Sæth sa...

Hei, kjære venner!

Kjekt å lese om alt dere opplever. Og når dere nå har fått franske gjester er det vel bare å dra fram de franske gloser? ;-)

Ser ellers at dere har vært i "Afrika" også. Hjertelig velkomne er dere til "det virkelige Afrika" etter hvert. Nå er det bare 6 uker til vi er i Mali.

Ønsker dere alle 7 (enig med Reier: Et fantastisk familiebilde på toppen her) Guds velsignelse. Vi gleder oss til å høre mer om det som skjer i Hovd også

Jostein

Anonym sa...

Så nydelig Sigrid er. Men er dere sikker på at det er Gjermund som er faren, og ikke Terje???? Tenker masse på dere.
Hilsen Bodil

Anonym sa...

Nydelig jente. Men så har hun nydelige foreldre også...

Kule innlegg. Jeg liker at du er så åpen om utfordringene du møter. Mye mer spennende å lese dine beskrivelser av utfordringer og løsninger enn misjonærskildringer som stort sett gir inntrykk av at alt går på skinner.

Gjermund sa...

Hei Bodil!

Stort sett så kommenterer vi ikke tilbake (selv om vi er veldig glad for kommentarene vi får), men jeg må bare kommentere denne! Det er GJERMUND som er faren, ikke Terje! 100 % sikker! Men at hun er lik på Bekkevold-sida er sikkert!

Klem fra Kjersti

Anonym sa...

Se der var en pen Bekkevold-jente igjen ja! Artig å se bilder av alle mann alle :)
Ha en god helg. Klem, Erstad

Anonym sa...

*humrer litt av farskapsdiskusjonen*

Anonym sa...

Joda hun er fortsatt VELDIG sjarmerende, og ganske "fersk" også....MEN hva skjer? Dette er gammelt nytt til å være dere!!!
Håper det betyr at dere har det svært travelt med å nyte det meste.
Klem til dere alle fra en spent blogleser

SiljeB sa...

så stor ho sigrid har blitt!kjekt å lesa fra Mongolia.må sei æ savne livet som æ hadd der ute..va godt å bo der syns æ:)glede mæ te å kom ut ein tur igjen!:)håpe itj det bli altfor lenge te det..