lørdag, september 01, 2007

Laila og Thomas gifter seg i dag!

I dag, 1. september, er bryllupsdagen til Gjermunds søster Laila! Gratulerer Laila og Thomas!


Vi er lei for at vi ikke får til å være med denne dagen. Vi visste når vi dro ut at vi kom til å gå glipp av noen sånne dager, og det er ikke så moro å ikke kunne bli med.

Men vi håper at det blir en fin dag for både dere, Laila og Thomas, og for de andre i bryllupet!

Kjersti

I dag var vi i en annen kirke enn den vi pleier å gå i. Det var litt moro, for det rocka litt mer enn jeg er vant til. Dessuten traff vi et par gategutter som gjerne ville ha litt mat. De fikk restene etter måltidet vårt (vi har vært på restaurant i dag og tok med restene i små "take-away esker"). Det var gutter som kunne kose seg med maten! Det endte med at de først fikk mat, så vann, deretter resten av bolleposen før de avsluttet festen med å gjøre kål på en godteripose. Egentlig ganske moro å se så direkte virkning av velplasserte investeringer.

En annen ting: Gutten til Bayraa (han som adopterte en gutt tidliere i år) er veldig syk. Eller, egentlig så er han nok ikke så veldig syk, men han er innlagt på et sykehus her - og det er det farligste som kan skje her i Darkhan. For dersom du ikke er dødssyk når du kommer dit, blir du det etter en ganske kort stund.


Den lille gutten, som nå er ca fem måneder, har fått SINNSYKT mye medisiner. Selv om vi ikke frykter sykdommen hans (diarè) så forskrekkelig mye i utgangspunktet, er vi livredde for at legene skal forgifte ham med alle medisinene de gir ham. Først propper de ham med antibiotika, så doper de ham etterpå fordi han griner. Til slutt dytter de i ham litt smertestillende og feberdempende greier - alt intravenøst. Og sterilt utstyr - hva er det?

Så vær med å be! Vi tror virkelig det trengs.

Gjermund

Ingen kommentarer: