søndag, oktober 14, 2007

I hasja'n vår

I Hasja'n vår har det blitt mye penere enn det var. Det gjør seg med farger på ting.


Her ser dere hundehuset helt til venstre i bildet, foran inngjerdingen til dyra. Bakerst er stallen vår, som har fått røde vegger og grønne dører. Nå har vi to hunder, to lam, en geitekilling en kanin to sauer, to geiter fem kyllinger og en hest. litt for moro og litt for nytte. Sauene og geitene inngår i mine private studier, mens bikkjene tjenestegjør som vakter. Kanina og hesten er for moro.
Fremst i bildet er forøvrig grønnsakshagen som skal tas i bruk neste sommer. Innenfor porten til høyre på bildet går det så vidt an å skimte litt av jordkjelleren vi har puttet poteter, korn og løv(!) i (sistnevnte er vinterfòr til kanina).
Gjermund

5 kommentarer:

SiljeB sa...

ja sterke farga gjør sæ i mongolia!!hadd vært kjekt å sjå kossn dåkk bor i halmhuset..synd dåkk ikke va der da æ va ute i juni..men satse på ein ferietur ein gang:)savne Mongolia..Guds velsignelse over arbeidet!kjekt å lesa bloggen dåkkes!!:)kjenne mæ sånn igjen i ting!

Anonym sa...

Har sett masse bilder fra Mongolia på pc`n til Torstein....skjønner GODT at dere setter farge på "bygga" deres!!! Huff og huff..så grått og trist det så ut..
Det må være noe veldig spesielt med dette folket! når dere kan TRIVES så godt som dere gjør??? :)
Trivelig å se og høre litt om hvordan dere har det fra en som har SETT det! Han hadde ikke noe imot og ta en tur til!!! :)

Anonym sa...

Ja der sier farmor noe. Vi som har vært å sett, har ikke noe imot å ta en tur til.

Men no er det blitt fargerikt i hasja`n gitt. Det er kjæmpebra! Hvem er det som har tatt i penselen der da? Det har vært moro å sett på hvordan det males i Mongolia. Kanskje jeg har noe å lære?? :) Jeg er no så nysjerrig på slike ting da....?!

Anonym sa...

"Sauene og geitene inngår i mine private studier."

Hm. Driver du rett og slett med dyreforsøk? Eller handler det om noe så åndelig som Matt 25,32 ff?

Anonym sa...

Hei!

sjekk bloggen vår da!

Hilsen

Inge