mandag, oktober 01, 2007

Flere bilder

Bilder er bestandig fint for å beskrive ting, og her kommer noen. Det første bildet viser Håvard på vei hjem fra barnehagen. Han snakker med meg i mammas telefon.


Han skulle nemlig fortelle meg at jeg måtte vente med å reise til språkskolen til han hadde kommet hjem så jeg kunne få se "blåøyet" hans... Han trenger fortsatt forbønn! Læreren hans er visst livredd for at jeg skal være sint på henne, stakkar. Håvard og Sondre strever litt med denne barnehagen, det er ikke så greit å gå der når man ikke skjønner noe, men det går bedre og bedre.


Dette bildet viser den stolte fem-åringen Ola som rir (alene) på hesten vår, Bamse. Det er veldig viktig at dette er det siste bildet hvor han er "bare" fem år. I morgen blir han jo seks!


Så er det Sondre. Det ser jo egentlig ut som om han er fryktelig lei seg, men egentlig er han bare forferdelig sint fordi han ikke får lov til å ta av seg jakka si. Det vil si, han er vel litt lei seg også, for han har nemlig nettopp sagt at han ikke vil ha sykkelen sin - enda han egentlig vil det - han er nemlig så sint at han svarer "nei!" på alle spørsmål. Og ikke tale om at han kommer til å skifte mening fordi om han egentlig har svart feil! Det er han for sta til ja. Og da blir man jo litt trist midt oppi alt sinnet.

I tillegg til dette; Et vennepar av oss (for dere som leser engelsk: følg linken til Jeremy og Renee i margen på høyre side) skal ha baby i disse dager. Det er visst ikke bare bra, de tror blandt annet babyen ligger galt, og de skal fø i Mongolia(!). Vær så snill å være med å be for den familien!

Gjermund

8 kommentarer:

Anonym sa...

GRATULERER som STOR skolegutt Ola!!!!,5 år er jo litt lite til å gå på skole?
Dette så vondt ut Håvard! Hvordan skjedde det egentlig? Jeg synes dere er tøffe gutter, som går i en barnehage hvor dem snakker så "vanskelig"! Og du er nok mest tøff, for du passer vel på Sondre også tenker jeg...En skikkelig GOD storebror!
Skjelden jeg synes "grinerunger" er nydelige!! Men denne fikk jeg lyst til å KOSE...Godt du har en mamma og pappa som skjønner deg gutten min, tror nok du er i gode "hender" ned HELE deg :)
GODKLEM til dere ALLE sammen

Anonym sa...

Kjære alj sammen,så trivele å sjå på bildanj tå dåkk,savne dåkk vi og

Anonym sa...

Kjære alj sammen,så trivele å sjå på bildanj tå dåkk,savne dåkk vi og

Anonym sa...

Kjære alj sammen,så trivele å sjå på bildanj tå dåkk,savne dåkk vi og

Anonym sa...

Kjære alj sammen,så trivele å sjå på bildanj tå dåkk,savne dåkk vi og

Anonym sa...

Kjære alj sammen,så trivele å sjå på bildanj tå dåkk,savne dåkk vi og

Anonym sa...

Hei Ola gutten vår! I dag er du STOR tenk 6 år! GRATULERER MED DAGEN OLA!tenker du har fått masse gaver både fra Mongolia og Norge. Godt å se at du ikke gråt på bildene for jeg synes det var litt trist å se Håvard og Sondre gråte. Jeg fikk lyst til å dra med en gang for å trøste dem. I mogen tenker jeg du får prate litt med bestefar han var skikkelig lei seg da han oppdaget at det var kveld og du hadde lagt deg! Ha det godt alle sammen. GODKLEM fra mor også til dere ALLE

Anonym sa...

Hvordan går det med dere egentlig? Håper det går greit fordi om ikke alt ser like bra ut??! Bra at du holder maska fordi om du fikk deg en blåveis Håvar. Du er jammen en barsk gutt!

Gratulerer med dagen som har vært Ola. Er hesten blitt bedre å ri på enn den gangen jeg var med å skulle prøve. Da var den litt sta ja. Lærern til pappa fikk den til å springe. Du blir vel snart ekspert, skal du se.

Håper sinne har lagt seg på deg Sondre. Ingen i hele verden var så sint som meg, da jeg var liten. Men kjenner jeg deg rett, så var du like bli ( som de bildene jeg har sett av deg tidligere) 2 min. etterpå?!

Storesøster har det for travelt ril å være med på bilde, eller?
Håper det går bra etter hvert på barnehagen. Dere er tøffe gutter, må jeg si.