fredag, august 29, 2008

Gode ting

Vi er veldig glade i gode ting. Som vannmeloner for eksempel. De vokser det veldig mye av her for tiden, og følgelig er tilgangen god. Derfor går det an å kjøpe 27,5 kg av dette gode for bare 25 norske kroner. Det synes barna er fint...

Andre ting vi synes er ganske morsomt, og morsomme ting er ofte gode, er at det spaserer esler rundt omkring i gatene her så ofte at vi tror det er helt vanlig. Å se en to, tre esler som står der og tygger på noe gammelt (eller nytt) vannmelonskall er dagligdags i denne byen.

Her er huset vårt. Vi bor i første etasje (den første som er helt over bakken) til venstre for inngangsdøra. Huset er helt grønt. Jeg liker grønt. Spesielt i Hovd.

Her bygges et nytt hus. Det er et veldig bra hus med to leiligheter. Vinduene er av tysk kvalitet, det blir fire soverom i hver leilighet, bad oppe og nede pluss andre ting som vi nesten kunne tro er inspirert fra Norge. Det gode med dette huset er at vi skal bo i det og at det snart er ferdig.

Her er den andre siden av huset. Fine inngangspartier blir det også. Jeg er spendt på om det blir mye sand i dem, og om det blir innstallert dør der ganske snart eller ikke. Det hender det blåser litt her, forstår dere...

Som dere ser, vi har mange gode ting å glede oss over her ute. I morgen skal jeg etter planen sette meg på et fly til Ulaanbaatar for å reise videre til Darhan og landsbygda der for SDP. Det kan bli interressant - og spennende. En god ting!

Gjermund

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj, dette blir nok bra! Ser ut som et solid bygg, som skal tåle både tørke og storm, og ikke minst flom! Særlig med tanke på den dype fundamenteringen (og omfattende isoleringen) som ble forespeilet på forhånd!

Ja, her blir det fint for familien Kvam; og for alle som sikkert gjerne vil komme på besøk. Håper det ikke blir for lenge å vente nå, så julefeiringen kan foregå i skikkelige former!

Blir nok ikke så plagsomt varmt i øverste etasjen heller her - midt på sommer`n. (Pass på at det blir skikkelig isolert på loftet).

Dette skulle det vært moro å se nøyere på, altså! Får nok begynne å spare til neste tur...

Tenker på dere alle sju - og spesielt mamma`n, da, som er så flink til å PRØVE å se det hele på en positiv måte!

Anonym sa...

Oj! Dere har et par tre ca 50 meter fra huset! Gratulerer;)