lørdag, august 16, 2008

I arbeid

Vi har kommet oss i hus - eller bur, som j pleier å kalle slike leiligheter som vi bor i nå. Men ikke for det, jeg klager ikke. Liten plass gjør ikke så mye når man ikke har for mange ting og det ikke skal vare så veldig lenge. Og det nye et som bygges ser ut til å bli veldig bra. Dit gleder vi oss til å flytte!

I går kom containeren vår frem også. En diger lastebil full av tremøbler, pluss en tilhenger med en container på fra Darhan. Bilen fikk vi tømt greit, men da vi skulle løfte av containeren, klarte den store mobilkrana å "steile", så hele greia deisa i bakken. For en dårlig sjåfør! Her har man pakket og stabla med tanke på at det var en grusom vei - ogen grusomt lang, grusom vei - også klarer mobilkrana som skal løfte av hele statsen å gi det en trøkk som sørger for at det som ikke var ødelagt etter turen i hvert fall er det nå! Jeg kan ikke annet enn å riste på hodet over slike tåpeligheter. Alt fordi man ikke bare bruker hodet litt mer enn på tomgang.

Ja, ja. Tiden vil nå vise hva som må erstattes og ikke, jeg skal uansett sende eventuelle slike regninger til noen andres enn min egen lommebok. Tre kjøleskap, en fryser, alle bilder, kopper og kar, elektrisk piano og TV ++... Ai, ai, ai - dette kan komme til å svi!

Vi er i gang med arbeidet her borte vi også nå, som de siste av de norske som har flyttet fra Darhan. De andre har gjort en beundringsverdig jobb, og det har skjedd masse her - og til og med pessimistiske jeg (som egentlig mener jeg ikke er pessimist men realist), har begynt å få et lite håp om at det faktisk blir innflytting i ny, ferdig(!) leilighet i løpet av høsten. Så får vi se da, hva som dukker opp av uforutsette hindringer - denne gangen!

Beklager for øvrig at det er så sparsomt med bilder for tiden - det vil komme seg.

Gjermund

1 kommentar:

Anonym sa...

Godt at dere er kommet fram til den neste hjemmeadressen deres, selv om det tydeligvis oppstod en del problemer - igjen!

De (eventuelt) ødelagte tingene blir forhåpentligvis erstattet med nye (eller reparert), så de er klare til neste innflytting. For nå er det vel ikke plass til så mye?

Kanskje løsningen blir å lage en ny stall å ha rasket i så lenge...

Vi er forøvrig nettopp kommet hjem fra Trøndelag. Flotte tvillinger, Anne og Marte! E-et lite skår i gleden...FARTSbot -! Og prikker, da sjø...