torsdag, september 04, 2008

Tilbake igjen - igjen

Da er jeg tilbake i Darhan igjen - igjen. Tilbake for andre gang i det siste altså. Egentlig begynte jeg bare slik fordi jeg syntes det var litt kult i forhold til det forrige innlegget, men nå når jeg forklarte det er det plutselig så kult lenger synes jeg - bare litt dumt egentlig. Så egentlig skulle jeg vel ha slettet det og begynt på nytt, men da hadde dere jo ikke forstaatt hvor kjedelig jeg har det her på kveldene...

Neida - jeg tøyser. Jeg har det bra. Arbeidet mitt her tok tid, lange dager fra morgen til natt, men nå er vi i mål. Og vi lyktes! Så nå er det viktigste grunnlaget lagt for at den nye samarbeidsorganisasjonen vår skal makte å ta arbeidet videre. Så får vi be om at det bærer frukt på alle områder.

Vi har vært rundt på forskjellige steder i denne delen av Mongolia denne uka, og overalt har vi blitt godt mottatt. De fleste av dere kan sikkert ikke sånn med en gang forestille dere hvordan det er å reise rundt her, men hvis dere setter dere i en bil og kjører så fort dere klarer på tvers av en nypløyd åker får dere nok en tilnærmet forståelse av hvordan det er. Hvis dere gjør det i fire timer i strekk, skjønner dere det på ordentlig.

Uansett - jeg har hatt rikelig anledning til å praktisere mine mongolske ferdigheter, jeg har vært nødt til å forklare ting de andre ikke skjønte - på mongolsk da selvfølgelig - foran den ene forsamlinga etter den andre. Men, tro det eller ei, etter hvert glemte jeg nesten at jeg gjorde det. Men nå skal jeg hvile meg litt. Og så er det bare i morgen igjen før jeg kan reise hjem!

Gjermund

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du æ døkti du, Gjermund! Og Kjersti, du æ døkti som æ hem mæ 5 onga fer d sjøl!

Tro på hjemmebane sa...

Hei! Er inne og kikker litt på bloggen deres, spennende å følge med og flott bilde øverst! Vi synes dere er tøffe!
"En røst roper i ødemarken: Rydd vei for Herren, gjør hans stier rette!" Markus 1,3
Gud velsigne dere!
Klem fra Miriam, Kirsten og Hartvig

Belcker'n sa...

Godt å se at dere har det bra i Mongolia. Håper jeg får muligheten til å besøke Mongolia en dag og treffe Mongolene. De virker å være flotte mennesker og de jeg kjenner som har bodd der har så mye godt å si om dem.
Skal ta med meg storebror i bønnene mine.

Nina Hamre sa...

Hi dere,alle.
Da var jeg innom igjen, dere er flinke til å skrive, og det er interessant å lese om opplevelser og tanker dere gjør dere.
Guds velsignelse.
Klem fra Nina i Peru